Search

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

KVALITET, KUNDSERVICE, LEVERANSSÄKERHET

Vi tror på kvalitet, god kundservice och hög leveranssäkerhet. Därför ställer vi höga krav på våra leverantörer och samarbetspartners och vi arbetar därför bara med de bästa på marknaden. Vårt systerföretag Mälarplast tillverkar de flesta av våra produkter, men vi samarbetar även med flera andra företag för att kunna leverera närproducerade kvalitetsprodukter till storkök och catering.
EPIQ

EPIQ

Under 2016 korsade vi vägar med två andra producenter av plastprodukter ute i Europa. Båda företagen delar vår passion för service, hållbarhet och högkvalitativa produkter, något som vi värnar om och ville bygga vidare på.

Vi inledde ett strategiskt partnerskap tillsammans med belgiska Roltex NV samt brittiska Harfield Ltd. Tillsammans lade vi grunden för en nya organisation - EPIQ (European Partners in Quality).

EPIQ är en sammanslutning av europeiska producenter av innovativa kvalitetsprodukter för catering. Vårt varumärke fungerar även som en kvalitetsstämpel som garanterar våra kunder gedigna… Läs mer
CHURCHILL

CHURCHILL

Churchill har tillverkat och designat porslin och köksprodukter i England sedan 1795. Produkterna håller högsta kvalitet och tål såväl mikrovågsugn som diskmaskin. Churchills porslin kännetecknas av sin höga kvalitet, tidlösa och moderna mönster och formgivning.

På vår hemsida hittar ni ett urval av produkter som kan beställas direkt från vårt lager i Eskilstuna. Fler modeller hittar ni i deras senaste katalog.
AB MÄLARPLAST

AB MÄLARPLAST

Mälarplast är en komplett leverantör av plasttekniska lösningar som tar helhetsansvaret från idé, konstruktion och prototyp till verktygsframställning och fullskaleproduktion av såväl små som stora detaljer, termo- som härdplaster – monterade, tryckta, packade och klara!

Mälarplast står för en gedigen materialkunskap och gör med sin egen produktutvecklingsavdelning det möjligt för August Lundh att erbjuda precis det kunden vill ha och behöver, allt ifrån färger, tryck, materialval till helt nya produktdesigner.

Produktionen följer LEAN/5S som säkerställer spårbarhet och kvalitet på varenda produkt. Mälarplasts kunder finns både bland stora globala företag så som ABB, Bombardier, SAS och Volvo till mindre egenföretagare och innovatörer.

Mälarplast arbetar ständigt med förbättringar inom miljöområdet. De strävar efter att återvinna och återanvända så mycket som möjligt av det produktionsspill som uppstår. Många av de detaljer som Mälarplast producerar görs i återvinningsbara bioplaster.