Search

Stackers – okrossbara multifunktionsglas

Stackers är en ny serie okrossbara glas som med sin tidlösa design lämpar sig för alla typer av evenemang och cateringsammanhang som kräver säkra men stilrena glas.


Stackers är designade för att staplas vilket gör dem lätta att hantera och förvara. Glasets fot är försedd med avrinning vilket innebär att glasen kan staplas direkt från diskmaskinen utan att vatten blir stående och lämnar fukt och fläckar.

Fördelar:

Smart, stapelbar design
Kan staplas direkt från diskmaskinen
Tillgänglig i tre storlekar
Tillverkas i 100% återvinningsbart material
Tål att tappas – okrossbart material
Tillverkas i Sverige


Stackers är det perfekta glaset för uteserveringen, cafét eller poolområdet, men tas lika lätt med på utflykten. Här hittar ni Stackers och vårt kompletta utbud av okrossbara glas för alla tillfällen.

2020-04-07