Search

Safeserve – för en självständig vardag

Att äta god och näringsrik mat bidrar till vårt välmående och hälsa, och i vår del av världen har de flesta tillgång till hälsosam mat. Trots detta drabbas många äldre av undernäring. Självständigt ätande är en aspekt av måltiden som ofta försummas.

Vi vill att alla människor ska ha samma möjlighet till en god måltidsupplevelse. Safeserve är en serie produkter som är särskilt utvecklade för personer med kognitiva, motoriska eller fysiska funktionsnedsättningar.

Våra produkter främjar aptiten och gör det möjligt för individer att med minsta möjliga assistans kunna avnjuta ett mål mat. Självständigt ätande bidrar till en förbättrad måltidsupplevelse och livskvalitet.
Safeserve broschyr

Produkter

Bricka med halkskydd
Hållbar och slagtålig bricka med effektivt halkskydd.

Näsmugg med handtag
Komplett med piplock och avtagbara handtag.

Funktionstallrik
Med pet-emot-kant och stabil antihalkfunktion.


Täcklock tallrik
Gör måltiden lätt att transportera.

2020-04-07