Mot en grönare framtid


Många tror att plast är negativt för miljön, kanske beroende på larmrapporter om plast i haven eller skräp runtomkring oss i naturen. Och att plast kommer från olja som betyder utsläpp av växthusgaser. Men rätt använt kan plast tvärtom vara det miljövänligaste alternativet.

Vi på August Lundh arbetar ständigt för att bidra till de tuffa miljömål satta av våra kunder och vår egen organisation, och vår ambition är att vara branschledande inom miljö och hållbarhet.

I år satsar vi stort på miljö och hållbarhet genom nya material, grönare produktion och samarbeten med likasinnade företag. Läs mer om hur vi arbetar miljöfrämjande här.

Äntligen är den här!


Temat för 2018 års katalog är HORECA. I katalogen hittar ni brickor, barglas och utrustning, men också matnyttig information om oss och vår produktion.

Katalogen innehåller produkter från oss och våra nya samarbetspartners och vi satsar stort på hållbarhet, miljö och design.

Läs direkt eller ladda ner en pdf här.Vi är idag en marknadsledande leverantör av bisfenolfria plastprodukter och vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla vår portfolio för en mer hållbar framtid.

Du hittar hela vårt bisfenolfria sortiment här.
Tillbringare, glas, kantiner, S-planks, dryckesbehållare och mycket mer…

Vi har produkterna som gör att du kan servera mat på ett snyggt, hygieniskt och enkelt sätt.
Travel Catering står för funktionalitet, hållbarhet och miljötanke. Vi levererar svensktillverkade, slitstarka serviser och tillbehör som uppfyller flygbranschens hårda kvalitetskrav.

Sedan 2009 tillverkar och säljer vi den prisbelönade SAS-kannan. Den och många andra produkter hittar ni under Travel Catering.

August Lundh – Miljövänliga kvalitetsprodukter i plast till storkök och catering

Anmäl mig till nyhetsbrev