Mot en grönare framtid


Många tror att plast är negativt för miljön, kanske beroende på larmrapporter om plast i haven eller skräp runtomkring oss i naturen. Och att plast kommer från olja som betyder utsläpp av växthusgaser. Men rätt använt kan plast tvärtom vara det miljövänligaste alternativet.

Vi på August Lundh arbetar ständigt för att bidra till de tuffa miljömål satta av våra kunder och vår egen organisation, och vår ambition är att vara branschledande inom miljö och hållbarhet.

Vi storsatsar på miljö och hållbarhet genom nya material, grönare produktion och samarbeten med likasinnade företag. Läs mer om hur vi arbetar miljöfrämjande här.Vi är idag en marknadsledande leverantör av bisfenolfria plastprodukter och vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla vår portfolio för en mer hållbar framtid.

Du hittar hela vårt bisfenolfria sortiment här.
Allt för buffén | August Lundh

Högkvalitativa serveringslösningar för HORECA – vi har produkterna som gör att ni kan servera mat på ett snyggt, hygieniskt och enkelt sätt.

Hitta ett urval av vårt HORECA-sortiment, eller ta en titt i vår senaste katalog.


Travel Catering står för funktionalitet, hållbarhet och miljötanke. Vi levererar svensktillverkade, slitstarka serviser och tillbehör som uppfyller flygbranschens hårda kvalitetskrav.

Sedan 2009 tillverkar och säljer vi den prisbelönade SAS-kannan. Den och många andra produkter hittar ni under Travel Catering.
Produkter för fritid och friluftsliv

Vi har produkterna idealiska för stugan, husvagnen eller semestern. Välj mellan produkter från vår egen produktion, eller från våra samarbetspartners i Europa. Gemensamt är att våra produkter håller högsta kvalitet och kan användas om och om igen.

Här finns hela vårt samlade sortiment for fritid.

Funktionstallrik Safeserve

Funktionella produkter särskilt framtagna för vård och omsorg återfinns i vårt breda sortiment. I nära samarbete med vårdsektorn har vi tagit fram en serie produkter särskilt lämpade för personer med kognitiv, motorisk eller fysiska funktionsnedsättningar.

I vår senaste katalog hittar ni samtliga produkter för vård och omsorg.Stonecast Churchill återförsäljare

Churchill är världsledande tillverkare av porslin och serveringsprodukter för det professionella köket. Deras produkter är kända för sin design, innovation och inte minst – kvaliteten.

August Lundh kan erbjuda våra svenska kunder samtliga produkter ur Churchills breda sortiment. Ni finner Churchills kompletta katalog här kontakta oss gärna så berättar vi mer.August Lundh – Miljövänliga kvalitetsprodukter i plast till storkök och catering

Vi samarbetar med

Alla återförsäljare - August Lundh


Anmäl mig till nyhetsbrev