Green Loop System

Miljövänligt och kostnadseffektivt - Green Loop System är lösningen på den moderna verksamhetens två största utmaningar.

August Lundh har utvecklat ett unikt recirkulationssystem av våra svensktillverkade plastserviser. Produkterna håller samma höga kvalitet som vanligt, men tillverkas av återvunnen bioplast.

Vi på August Lundh tar ansvar för våra produkter och vår produktion. Läs mer om Green Loop System och hur vi kan hjälpa er verksamhet här.
EPIQ - er kompletta leverantör för storkök och catering


EPIQ innebär designade och hållbara produkter som är producerade i Europa.
Ta del av vårt kompletta utbud i vår gemensamma katalog för 2020.

Du hittar våra samtliga kataloger här.

Vi är idag en marknadsledande leverantör av bisfenolfria plastprodukter och vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla vår portfolio för en mer hållbar framtid.

Du hittar hela vårt bisfenolfria sortiment här.

Högkvalitativa serveringslösningar för HORECA – vi har produkterna som gör att ni kan servera mat på ett snyggt, hygieniskt och enkelt sätt.

Hitta ett urval av vårt HORECA-sortiment, eller ta en titt i vår senaste katalog.
Travel Catering står för funktionalitet, hållbarhet och miljötanke. Vi levererar svensktillverkade, slitstarka serviser och tillbehör som uppfyller flygbranschens hårda kvalitetskrav.

Sedan 2009 tillverkar och säljer vi den prisbelönade SAS-kannan. Den och många andra produkter hittar ni under Travel Catering.
Vi har produkterna idealiska för stugan, husvagnen eller semestern. Välj mellan produkter från vår egen produktion, eller från våra samarbetspartners i Europa. Gemensamt är att våra produkter håller högsta kvalitet och kan användas om och om igen.

Här finns hela vårt samlade sortiment for fritid.

Funktionella produkter särskilt framtagna för vård och omsorg återfinns i vårt breda sortiment. I nära samarbete med vårdsektorn har vi tagit fram en serie produkter särskilt lämpade för personer med kognitiv, motorisk eller fysiska funktionsnedsättningar.

I vår senaste katalog hittar ni samtliga produkter för vård och omsorg.


Churchill är världsledande tillverkare av porslin och serveringsprodukter för det professionella köket. Deras produkter är kända för sin design, innovation och inte minst – kvaliteten.

August Lundh kan erbjuda våra svenska kunder samtliga produkter ur Churchills breda sortiment. Ni finner Churchills kompletta katalog här kontakta oss gärna så berättar vi mer.


August Lundh – Miljövänliga kvalitetsprodukter i plast till storkök och catering

Vi samarbetar med

Alla återförsäljare - August Lundh


Anmäl mig till nyhetsbrev