Kvalitetsporslin från Churchill

Churchill har tillverkat och designat porslin och köksprodukter i England sedan 1795. Produkterna håller högsta kvalitet och tål såväl mikrovågsugn som diskmaskin. Churchills porslin kännetecknas av sin höga kvalitet, tidlösa och moderna mönster och formgivning.

På vår hemsida hittar ni ett urval av produkter som kan beställas direkt från vårt lager i Eskilstuna. Fler modeller, färger och utföranden kan beställas från Churchills senaste katalog. Kontakta oss för mer information och priser!Stonecast Churchill återförsäljare

Stonecast®

Stonecast är en samling rustika och handdekorerade produkter inspirerade av årstiderna och färska ingredienser. Den rustika kollektionen återupplivas från en design i Churchills arkiv, som går tillbaka till James Broadhurst-fabrikens dagar. Stonecast är handdekorerad med spräckligt mönster och rustik kant i en rik gyllenbrun färg. Tillverkningsprocessens natur innebär att varje del kommer att vara något annorlunda, vilket bidrar till produktens övergripande charm.
Evolve Churchill återförsäljare

Evolve

Evolve är elegant och enkelt, en mångsidig serie av coupéformade tallrikar och skålar. Mjuka kantlösa coupéprofiler lämpar sig perfekt för klassiska och samtida matpresentationer.
Churchill Profile återförsäljare

Profile

Profile har en förbättrad design med en definierad rullad kant som säkerställer utmärkt hållbarhet. Tallrikarna och skålarna är alla strömlinjeformade upp till 20 % lättare än klassiska tallrikar, vilket gör dem till en lätthanterlig lösning.

Lagervaror

White
47,15 SEK / st
Peppercorn grey
90,85 SEK / st
Peppercorn grey
110,40 SEK / st
Peppercorn grey
80,50 SEK / st
Peppercorn grey
535,90 SEK / st
Barley White
535,90 SEK / st
Burnished green
535,90 SEK / st
Jasper Grey
170,20 SEK / st
Alchemy White
87,11 SEK / st
Peppercorn grey
195,50 SEK / st
Barley White
195,50 SEK / st
Peppercorn grey
67,85 SEK / st
Jasper Grey
111,55 SEK / st
Alchemy White
291,55 SEK / st
Alchemy White
123,83 SEK / st
Barley White
235,75 SEK / st