Våra samarbetspartners

Vi tror på kvalitet, god kundservice och hög leveranssäkerhet. Därför ställer vi höga krav på våra leverantörer och samarbetspartners och vi arbetar därför bara med de bästa på marknaden. Vårt systerföretag Mälarplast tillverkar de flesta av våra produkter, men vi samarbetar även med flera andra företag för att kunna leverera närproducerade kvalitetsprodukter till storkök och catering.

AB Mälarplast

Mälarplast är en komplett leverantör av plasttekniska lösningar som tar helhetsansvaret från idé, konstruktion och prototyp till verktygsframställning och fullskaleproduktion av såväl små som stora detaljer, termo- som härdplaster – monterade, tryckta, packade och klara!

Mälarplast står för en gedigen materialkunskap och gör med sin egen produktutvecklingsavdelning det möjligt för August Lundh att erbjuda precis det kunden vill ha och behöver, allt ifrån färger, tryck, materialval till helt nya produktdesigner.

Produktionen följer LEAN/5S som säkerställer spårbarhet och kvalitet på varenda produkt. Mälarplasts kunder finns både bland stora globala företag så som ABB, Bombardier, SAS och Volvo till mindre egenföretagare och innovatörer.

Mälarplast arbetar ständigt med förbättringar inom miljöområdet. De strävar efter att återvinna och återanvända så mycket som möjligt av det produktionsspill som uppstår. Många av de detaljer som Mälarplast producerar görs i återvinningsbara bioplaster.

www.malarplast.se

EPIQ

Under 2016 korsade vi vägar med två andra producenter av plastprodukter ute i Europa. Båda företagen delar vår passion för service, hållbarhet och högkvalitativa produkter, något som vi värnar om och ville bygga vidare på.

Vi inledde ett strategiskt partnerskap tillsammans med belgiska Roltex NV samt brittiska Harfield Ltd. Tillsammans lade vi grunden för en nya organisation - EPIQ (European Partners in Quality).

EPIQ är en sammanslutning av europeiska producenter av innovativa kvalitetsprodukter för catering. Vårt varumärke fungerar även som en kvalitetsstämpel som garanterar våra kunder gedigna, innovativa produkter av högsta kvalitet.

Detta samarbete innebär bland annat att samtliga produkter ur EPIQ-medlemmarnas breda produktportfolios görs tillgängliga för våra kunder.

www.epiq.pro

Harfield

Harfield har försett skolor och hälsosektorn i Storbritannien med glas och serviser tillverkat i miljövänlig högkvalitetsplast sedan 1961.

Deras omfattande produktportfolio inkluderar produkter för alla tillfällen i regnbågens alla färger.Roltex

Roltex är Europas ledande tillverkare av brickor för alla behov och tillfällen.

Roltex är marknadsunika i och med deras nytänkande och innovativa produkter, samt deras brinnande engagemang för vår miljö och bevarandet av våra naturtillgångar.


AMC

Flexibilitet och kundfokus är de drag som främst utmärker spanska AMC.

Företaget har försett den spanska och internationella marknaden med hållbara plastprodukter i över två decennier och med den egna produktionen har de möjligheterna att utveckla nya produkter helt enligt deras kunders önskemål.

Proplast

Proplast har god erfarenhet av HORECA-marknaden med deras breda utbud av brickor och serveringsutrustning samt inredningar för kylrum och förvaring.

Företaget ligger i framkant när det gäller att producera produkter i nya, innovativa material och deras produkter används idag världen över.


LabelFresh

Sedan 2009 har LabelFresh utvecklat ett system för effektiv, säker och standardiserad uppmärkning av livsmedel.

Företaget ligger i framkant gällande utveckling av nya produkter som bland annat vattenlösliga etiketter, hantering av allergener och take-away lösningar.CWK

I över ett halvt århundrade har CWK mött kunders behov med svensktillverkade kvalitetsprodukter för det professionella köket.

Hög kvalitet, bra service och snabba leveranser är CWKs främsta prioritet. Företaget strävar ständigt efter förbättringar och deras produkter håller för branschens hårda krav och kvalitetsnormer.

eGreen

eGreen är familjeföretaget som ligger i framkant gällande kvalitet, design och innovation. De står bland annat bakom den första gaffel-skeden, en s.k. ”Spork”.

eGreen är en av få producenter av engångsartiklar som klarar av att möta de tuffa kraven satta av EU för engångsartiklar. Produkter från eGreen är miljövänliga och håller högsta kvalitet, vilket gör eGreen till en självklar medlem av EPIQ.