Vi står för svensk kvalitet

I närmare 100 år har vi på August Lundh levererat hushållsprodukter för krävande miljöer. Idag tillhandahåller vi ett stort sortiment av plastprodukter till storkök och catering och vi levererar till grossister inom HORECA och offentlig sektor i Sverige, Europa och hela världen.

Gemensamt för alla våra produkter är att de är mycket hållbara, lättskötta och tillverkade i livsmedelsgodkända och återvinningsbara material.

Vår vision är att vara marknadsledande inom vårt fält och vi uppnår och överträffar våra kunders krav genom att ständigt utveckla vår verksamhet när det gäller kvalitet och leveranssäkerhet. Vi är det miljövänliga valet för den medvetne kunden som söker designade, svensktillverkade kvalitetsprodukter för storkök och catering.

Sedan 2001 ingår vi i en företagsgrupp tillsammans med Mälarplast och PolymerDon som tillverkar samtliga produkter som säljs under varumärkena Malko, Malko Progress och Travel Catering by August Lundh. Verksamheten bedrivs i fabriken i Vilsta industriområde i Eskilstuna vilket innebär korta ledtider gällande produktion och leverans. Produktionen är såväl kvalitets- som miljöcertifierad enligt ISO 9001 och 14001.

Kunskap, kvalitet och leveranssäkerhet är ledord i vår verksamhet.