Kom och besök oss på vårens mässor!

Säsongen för mässor och evenemang är i gång och vi är otroligt glada för möjligheten att komma ut och träffa våra kunder och visa upp våra nyheter under vårens alla mässor!

Kvalitetsmässan Svenska Mässan 2-4 maj


Kvalitetsmässan är den självklara mötesplatsen för alla som arbetar med att utveckla de offentliga verksamheterna. Mässan arrangeras av Göteborgs Stad och Västra Götalandsregionen i samverkan med Svenskt Näringsliv och Sveriges Kommuner och Regioner och är Europas största fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling.

Vi kommer på årets mässa att visa upp vår cirkulära modell för storkök och prata hållbar plastanvändning. Kom och besök oss i monter B03:04!
Nordic Sustainability Expo Stockholmsmässan 17-18 majNordic Sustainability Expo riktar sig till alla som arbetar strategiskt med hållbarhet och är intresserade av att vara en del av omställningen mot ett hållbart samhälle och ett hållbart företagande.
 
NSE arrangeras i samarbete med Nordisk miljömärkning SvanenCSR SwedenCradlenet och A Sustainable Tomorrow och är helt unik i sitt slag. Nordic Sustainability Expo är den plattform alla nu efterfrågar - en mötesplats för inspiration, tjänster, kunskap och lösningar, idag och imorgon.
 
Ni hittar oss i CirEkos samlingsmonter där vi pratar cirkulära affärer och hållbar plastanvändning.
FFCR Stockholm 24-25 maj


FastFood, Café & Restaurant Expo är restaurangbranschens kanske viktigaste mötesplats. Över 250 utställare finns på plats för att visa det senaste inom mat och dryck, utrustning och servering, interiör och tekniska lösningar.

Vi kommer att presentera flera innovativa serveringslösningar. Säkra din plats på mässan och registrera dig idag!